YEAR END CAMP DAG 3

 
Sista year end camp dagen var egentligen bara dagen vi skulle åka till flygfältet. Vi åt frukost, packade, hade ett två timmar långt möte där vi pratade om hur året hade varit för alla och spelade lite frågespel med samma tema. Sen tog vi shuttles till flygfältet där våra lägerledare lämnade oss och vi var på egen hand resten av vägen hem till Europa. Bagage checkades in, vi tog oss genom säkerhetskontrollen (som inte alls var lika strikt som den på väg in till landet) och vi chillade vid gaten och gjorde av med våra sista dollar innan vi boardade flyget.
 




 

Mitt i allt lyfte flyget och amerikansk mark försvann sakta men säkert ur vårt sikte och byttes ut av hav och moln. Resan hem hade påbörjats på riktigt.



 
 


Snart slog flygets hjul i marken och vi hade landat i Danmark runt 8 på morgonen efter åtta timmars flygning. Jag hade ingen aning om vad klockan var och kände mig väldigt förvirrad med tidszonerna. Här hade många nått sin slutdestination men jag och Emma var de enda "svenskarna" så vi kramade om alla innan vi snabbt tog oss mot Sverige flyget. Två timmar senare landade vi på Arlanda. Där träffade vi båda två våra föräldrar och skiljdes åt. 


Så jag antar att det här är där den stora långa resan avslutas. Efter allt jag varit med om, alla tårar alla skratt - här tar det slut. Inte förevigt såklart, det kommer flera resor, fler mål, fler nya kompisrelationer, fler tårar, fler leenden, flera upplevelser och äventyr. Men just den här resan tar slut här. Helt orealistiskt. Men världen, kompisar, familj, släktingar och USA - it's not a goodbye, it's a see you later!