THANKSGIVING

 
Börjar från måndag thanksgiving veckan... okej måndag morgon började med att jag försov mig. Blev mikrogröt i en liten plastlåda och iväg. Skolan var väl som vanligt, bara det att vi hade matteprov. Så himla kul att snacka med Kaleigh, vi ska till gymmet i morgon! Efter skolan hade vi musikalmöte, teaterimprovisation, skulle egentligen haft podwerpuff (amerikansk fotboll för tjejer), men det började regna, och mock trial. Kom hem lite efter 8, åt sallad, packade en sallad och pengar tills imorgon. Visade min värdmamma lite bilder från Åland. Duschade och somnade med en katt på min kudde.
 
Sen på tisdagen var det sista skoldagen innan lovet. Så skönt att få paus! Åkte hem till Kaleigh efter skolan och käkade spagetti på bröd (??) och spelade lite piano innan vi stack till gymmet. Gissa vem som glömde plånboken i bilen? B) Efter typ 20 minuter extra kom vi äntligen in till gymmet. Inte så fullt som vi trott så det var bra. Jäkligt kul faktiskt. Länge sen jag varit dit sist. Och Kaleigh är i riktigt bra form så man får pressa sig rätt bra för att vara på samma nivå. Och det som är så underbart är att hon också är gymnast! Så vi höll på med lite bakåtbryggor och så. Kul, kul. Sen åkte jag hem, duschade, mina två äldsta värdsystrar kom hem från college och vi alla gick rätt sent i säng.
 
Onsdag. Ingen skola så sov till halv 12, shit vad jag behövde det! Åt en toast till frukost och var bara hemma ett par timmar. Idag blev typ en systerdag. Vi åkte och tittade på jättestora, dyra hus i ett jätterikt område, shoppade, fick våra hår klippta, jag och Tessa käkade middag på Hibachi och sen åkte vi hem. Hon och jag gick ut på en promenad och jag fixade både hennes och mina naglar på kvällen. Och tro det eller ej, men efter promenaden funkade min bakåtbrygga i vardagsrummet!
 
Thanksgiving, torsdag. Thanksgiving är en dags som firas för att vara tacksam för allt man har. Och såklart en ursäkt för att äta kalkon (och förövrigt hur mycket mat som helst utan att tänka på kalorierna). Tidigt på morgonen lades kalkonen i ugnen och medans Angie (min värdmamma) lagade resten av maten, bakade jag en svensk kladdkaka! Något ska väl jag komma med också. Middagen blev en tidig lunch istället och vi alla åt så mycket vi bara orkade. Om jag kommer ihåg rätt var det det enda jag åt under hela dagen... så sjukt mätt. 



 

Några rätter på tallriken under thanksgiving kan vara cranberry sauce, stuffing, ham, macaroni and cheese, mashed potatoes, green beans, brussil sprouts och så klart allas favorit: turkey! Sorry nu fick ni allt på engelska men ärligt talat vet jag inte vad allting blir om jag översätter det.

Efter maten åkte vi ut på black friday shopping, fast det var torsdag (bra logik). Vi stod i kö till en skoaffär i två timmar. Har typ aldrig frusit så mycket i hela mitt liv. Och det är ju egentligen inte kallt ute liksom men efter att inte röra sig på två timmar utomhus fryser man nog ganska bra i alla fall. Som tur var vi till Victoria’s Secret efteråt också så då kändes allt lite bättre :’) sen somnade jag klockan 9 haha.

 

fredagen var jag, Brianna, Stacey och Angie först till ett shopping center. Vi köpte inget men vi kollade på en isrink de precis satt upp där. Rätt kul att se människor som aldrig förut haft skridskor på fötterna ta sig runt och runt och runt i rinken. På kvällen var den riktiga black Friday shopping dagen så jag och den tyska utbytesstudenten Sophie åkte med hennes värdmamma Denise och Denises pojkvän for ut till shopping centrena i Myrtle Beach. Jag köpte verkligen inte mycket, även fast många butiker (bl.a. Hollister) hade 50% på ALLT i HELA butiken. Kom tillslut hem med en klänning, ett armband, mat i magen, en Hollister tröja som jag kommer älska tills jag dör, en Starbucks mugg i handen, ett leende på läpparna och glada minnen. Det var sannerligen en lyckad kväll!

 

Lördagen och jag kommer faktiskt inte ihåg vad jag gjorde den dagen. Vet i alla fall att jag fick testa kokta jordnötter för första gången i mitt liv. Det är typiskt södern och rekomenderas inte. Det är som mjuka ljumna jordnötter med lite chilismak. Nejnej.

 
 

Söndagen kom fort för jag skypade med mina föräldrar hemma till 4 på natten. Vi hade inte pratat på så länge och dessvärre är tidsskillnaden en smäll man får ta, men det är lugnt värt det. När jag vaknade ett par timmar senare i alla fall var jag ordentligt förkyld. Jag åt brunch och sedan for jag och Brianna till McDonalds för att få internet ett par timmar så att jag kunde uppdatera bloggen, svara på lite mail och frågeformulär som svenska organisationen skickar ut varje månad. På kvällen kollade vi lite fotboll på TV och sen åkte vi till en båtparad som går längs en liten flod som rinner rätt nära. Vi satt ute i tre freaking timmar (paraden var cirka 20 minuter). Jag hade så kallt att jag började undra hur jag någonsin skulle kunna få tillbaka värmen. Paraden var jättefin dock och blev ju så klart lite bättre av att Bailey var med i den! Så för att få varmt igen var vi till Dunkin Donuts och drack nån sorts kaffe. Somnade med dubbla yllesockor på fötterna.

 

 





Sen fyllde Stacey år idag också så vi fick tårta
 

Så heippa hej hoppas ni hade en bra helg!