ÄNTLIGEN SKOLA IGEN

 
Stort tack till alla som har pratat med mig under de senaste dygnen. Det gör allting så himla mycket lättare att få prata av sig med någon och få höra om andras problem någon gång då och då. Så tack.
 
Men nu har skolan äntligen (??) börjat igen. Känns så himla bra att vara tillbaka runt alla kompisar. Rutin med lektioner, bara sitta och snacka med folk vid lunchen, ha musikalövningar och snart ska jag börja en sport också. Så det flyter på bra nu. Asså seriöst, nu fattar jag varför man hatälskar skolan. Det kan ju såklart vara jobbigt med alla läxor och så, men utan sociala livet där blir man helt galen. Just nu borde jag verkligen göra läxor dock. Fick så himla mycket att göra idag! Historiauppsts, matteuppsats (!), tre förhör på fredag. Ja det är jättemycket tuffare än SC här.
 
Har precis fått reda på att jag ska få åka in till Manhattan och se på musikalen Wicked om någon vecka också! Vi ska till och med ha en workshop med skådespelare från den riktiga showen :O så himla peppad!!!!! 
 
Förresten sjunger vi religiösa, fyrstämmiga, kinesiska sånger klockan 7.38 varannan morgon i skolan. Jag tror vi har en minikonsert med utbytesstudenter från Japan på fredag... Här är en annan kör som gör samma stycke som vi: Pengyou Ting